Најдобрите Ellmount Gaming Affiliates Мобилно Казино s

Ellmount Gaming Affiliates е придружна програма за неколку избрани онлајн казина. Тие имаат децениско искуство во индустријата и многу точни алатки за да се уверат дека подружниците можат да ги постигнат своите цели. Нивните провизии се дарежлив удел на приходите од 25% до 45%. Достапни се и CPA и хибридни зделки кога ќе се побараат. На членовите им е достапна и под-придружна комисија за која било подружница што е упатена. Нивниот стандарден договор е уделот на приходите од 45% и 5%

5% под-подружница комисија. Овој договор и многу други поволности може да се видат на нивната веб-страница во моментов. Вреди да се погледне.