Најдобрите EGO Мобилно Казино s

Affiliate програмата EGO е основана во 2007 година. Тоа е одличен начин за корисниците на веб-локациите да направат дополнителен прилив на приход од добро познато име со линкови до онлајн казина. Исто така, тие создадоа програма за партнерство преку промовирање на брендови и услуги на GamingOnline за одредена провизија.

Филијалите на EGO казиното можат да заработат до 40% од упатувања, обложени приходи и задачи за CPA. Постојат и хибридни планови за посветени филијали. Заинтересираните поединци или бизниси можат да изберат бренд на казино и да промовираат слотови или други платформи. Еве повеќе за оваа програма и различните начини да заработите повеќе приходи.