Најдобрите Deckmedia Affiliate Мобилно Казино s

Deckmedia е придружна програма која нуди две популарни казина за своите партнери. Партнерите вклучуваат блогери, сопственици на бизниси, казино оператори, дури и коцкарите кои сакаат да ја зголемат својата заработка. Deckmedia е лојален на своите играчи нудејќи им одлично искуство со игри за преземање, инстант игра и мобилни возбудливи казино игри. Партнерите немаат што да изгубат бидејќи нема пренос на негативни салда.

Како функционира Регистрирајте се и влезете во контролната табла за вистинска забава за правење пари. Партнерите треба да изберат алатки за маркетинг врз основа на она што функционира за нивниот извор на сообраќај. Провизијата започнува од 30%, а партнерите исто така ќе добијат уште 5% провизија за поканување на други филијали да се приклучат на мрежата.