Најдобрите ComeOn Connect Affiliates Мобилно Казино s

ComeOn Connect Affiliates е резултат на спојување на Cherry Affiliates и Earn Affiliates. Тие им нудат на играчите можност да заработат до 45% од уделот на приходите. Програмата има и одлична услуга за клиенти која е достапна во секое време. Понатаму, 20 брендови се исто така поврзани со ComeOn Affiliates во овој момент (од 2021 година).

Ова значи дека партнерите добиваат сериозни варијации кога ги промовираат брендовите ComeOn Connect на нивните страници. Исто така, има купишта маркетинг алатки и лесна статистика за прегледување. Конечно, можете да заработите и дополнителни 10% преку новата програма Super Affiliate и многу повеќе