Најдобрите Cashmio Affiliates Мобилно Казино s

Дали некој таму сака да биде партнер со водечката придружна програма iGaming во индустријата? Cashmio Affiliates ја презема круната! Cashmio има одличен партнерски маркетинг тим кој им помага на своите партнери да се пробијат за време на промоциите. Филијалата мрежа може да се пофали со повеќе од десет казино со висока конверзија брендови кои им овозможуваат на партнерите веднаш да почнат да заработуваат. Обезбедува богати награди, без негативно пренесување, лојалноста е еднаква на вредност, високи провизии и брзи плаќања.

Пријавете се за да станете партнер, земете алатки фокусирани на конверзија и започнете да ги промовирате брендовите на казино. Партнерите можат да ги користат маркетиншките банери на нивната веб-страница или текстуалните врски на нивните различни страници на социјалните медиуми. Очекувајте да добиете до 45% провизија и неограничена заработка.