Најдобрите Bwin.Party Partners Мобилно Казино s

BWin Party Partners е придружна програма со одлична казино игри искуство - извонреден дизајн, подобрена игра и поедноставени промоции. Подружниците кои сакаат да го промовираат BWin ќе добијат 15-35% провизии за примарниот избор на бренд. Додека во својата игра со вкрстена игра, филијалите ќе добијат провизии од 10-20%.

Придружната програма BWin е бесплатна за приклучување за блогерите или за секој кој има доволно следбеници на социјалните медиуми. Нејзиниот одбор нуди пакет на промотивни алатки, ресурси и поддршка. Овие ќе им помогнат на подружниците да ги оптимизираат нивните кампањи за непосреден и конзистентен сообраќај. Платформата Gamebookers на BWin Party Partners нуди 30% рамна заработка и 5% периодични приходи од под-подружници