Најдобрите Buffalo Partners Мобилно Казино s

Buffalo Partners е партнерска програма со високи перформанси позната од корисниците на казино. Нивниот тим има огромно искуство и може да најде придружна програма за да ги задоволи повеќето потреби. Нивната програма ви дава удел на приходи од дури 50% што е една од најдобрите на пазарот.

Исто така, Buffalo Partners работи со некои од најдобрите производители на софтвер на пазарот. Тие плаќаат убава провизија за упатување на навивачите на казино онлајн игри веб-страници. Нивната статистика е едноставна за користење и може да се користи во секое време од денот. Исто така, подружниците можат да ги гледаат креативните и другите клучни индикатори. Повеќе информации може да се најдат на нивниот сајт.