Најдобрите Bright Affiliates Мобилно Казино s

Bright Affiliates е придружна маркетинг програма која им овозможува на партнерите да заработат до 50% удел во приходите. Се гордее со посветените менаџери и користи детална статистика. Филијалата програма нуди 350+ игри од врвот лиценцирано играње брендови во ОК и ЕУ. Исто така, користи нарачани алатки за маркетинг и нема пренос на негативно салдо за неговите филијали.

Како работи
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Како работи

Како работи

Регистрирајте се во програмата, одете до нејзините маркетинг алатки за да го изберете најпосакуваниот. Донесете нови играчи во мрежата преку маркетинг и дозволете му на тимот на Bright да помогне во реализацијата. Филијалите добиваат 50% удел во приходот истовремено за три месеци и заработуваат повеќе пари со депонирање на новите играчи.

Како работи