Најдобрите Bob Casino Affiliates Мобилно Казино s

Bob Casino Affiliates е во сопственост и управувана од Direx NV, лиценцирана според законот на Курасао. Тој е домаќин на неколку натпревари од некои од најдобро казино даватели на игри, како што се NetEnt, Quickfire и 1x2gaming. Подружниците ширум светот добиваат плата на првиот ден од секој месец без пренос на негативно салдо.

Како работи
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Како работи

Како работи

Придружете се на Bob Casino со креирање на партнерски профил, а потоа почекајте ја врската за упатување. Откако ќе го добиете, промовирајте го користејќи банери во HTML, слика или блиц. Почнувајќи од регистрацијата до упатувањето на играчите, филијалите добиваат 25% до 40% удел во приходите. Ова е доживотна провизија се додека наведените играчи продолжуваат да депонираат и победуваат.

Како работи