Најдобрите Betchan Affiliates Мобилно Казино s

BetChan Affiliates е партнерска програма за казино игри BetChan бара од партнерите да помогнат во промовирањето на неговите казина на нивните различни платформи. И како нејзина почетна линија, BetChan ветува неверојатни 30% доживотна провизија од профитот што го прават упатените играчи. Поканувањето на други филијали да се приклучат на оваа мрежа, исто така, привлекува провизија за упатувачот од добивката што ја остваруваат тие филијали.

Како работи
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Како работи

Како работи

Секој што се приклучува на BetChan Affiliates има пристап до висококвалитетни промотивни материјали. Неговиот маркетинг тим знае како да ги натера играчите да се вратат. И ако партнерот има предизвици, тимот за поддршка на BetChan ќе може да понуди помош. Заработката на платформата е едноставна; донесете играчи и добијте доживотна провизија.

Како работи