Најдобрите Aff Power Мобилно Казино s

AffPower е придружна програма која се фокусира на промовирање на одредени онлајн казина. Казината во оваа група нудат игри со дилери во живо, неколку слотови и многу повеќе од водечки провајдери. Марката на казиното, AffPower, е основана во 2011 година под јурисдикција на Малта. Повеќето филијали на AffPower се под моделот на споделување приходи со флексибилен начин на плаќање.

На филијалите им се исплаќаат доживотни провизии врз основа на нето приходот што играчите што ги упатуваат ги носат во казината. AffPower им нуди на своите филијали ексклузивен договор од 40% удел на приходите за првите три месеци од промовирањето на своите казина. Слично на тоа, подружниците на оваа програма за партнерство не мора да се грижат за негативните салда - нема негативно пренесување.