Најдобрите 22bet Partners Мобилно Казино s

„22bet Partners“ е придружна програма која стои зад промоцијата на 22bet Казиното и е регулирана со законите на Курасао. Достапно е и во мобилни казина. Играчите можат да уживаат во игри од провајдери како Play'n GO, NetEnt. и Microgaming. Подружниците кои сакаат да промовираат „22bet Partners“ се одговорни за ексклузивна провизија, процент од нето приходот генериран од играчите што ги упатуваат.

Колку повеќе нето приходи генерираат наведените играчи, толку повеќе профити остваруваат филијалите. Провизијата на секоја подружница започнува од 25% до огромен удел на приход од 50%. Планот за партнерство „22bet Partners“ е поволен за партнерите бидејќи нема пренос на негативно салдо.

mk Country FlagCheckmark

22BET

mk Country FlagCheckmark
До 600 долари
Show less...Прикажи повеќе
Добијте го бонусот
  • Широк опсег на плаќања
  • 12000+ слотови
  • Достапно спортско обложување
Show less...
Прикажи повеќе
  • Широк опсег на плаќања
  • 12000+ слотови
  • Достапно спортско обложување

Основана од група фанови на казино, едно нешто сигурно е дека 22Bet е развиен со интересите на современите коцкари во срцето.