Опции за плаќање

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички
2022-09-21

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички

Помина времето кога играчите на мобилните казино се мачеа да го добијат претпочитаниот начин на плаќање. Овие денови, играчите можат да се повлечат и депонираат по телефон преку кредитни/дебитни картички, е-паричници, банкарска жица, па дури и криптовалути.

Како да го изберете најдобриот начин на плаќање преку мобилен казино
2021-02-23

Како да го изберете најдобриот начин на плаќање преку мобилен казино

Исто како што индустријата за коцкање сè уште се помирува онлајн казинадоминација, нова норма веќе презема. Со најдобрите мобилни казина, обложувачите можат да уживаат речиси насекаде и да освојуваат огромни награди. Но, што треба да бара играчот при изборот на мобилно казино? За некои се работи бонуси, додека други одат во библиотеката за игри.