Научните игри го слават успешното лансирање на системи за лотарија во Швајцарија

Новости

2021-09-26

Ethan Tremblay

Научните игри со гордост го најавуваат успешното лансирање на нивните системи за лотарија за Швајцарија.

Научните игри го слават успешното лансирање на системи за лотарија во Швајцарија

Scientific Games работи на овој проект со LOTTO SWITZERLAND - швајцарската национална лотарија оператор и лидер на пазарот во лотарии во Швајцарија - со месеци, со фокус на подобрување на водечките производи на Научните игри како што се SCIENTIST, SCIENCO и SCIENCE.

Целта беше да се создаде интуитивен систем за лотарија што им овозможува на играчите од сите сфери на животот лесно играат нивните омилени игри онлајн или преку мобилни уреди. Новиот Систем за лотарија за научни игри ќе им овозможи на играчите пристап до сите сегашни и идни џекпот, покрај интерактивна игра.

Д-р Роџер Фаснахт, директор на Swisslos, рече дека е возбуден што ќе започне систем за инстант билети со пристап базиран на технологија, со цел тие и нивните корисници одговорно да ја зголемат продажбата без да се потпираат на малопродажните продавници или дистрибутери. Инстант игрите на Swisslos не се ништо за потсмев, бидејќи претставуваат 410 милиони долари од вкупната продажба на мало на лотарија. Компанијата, исто така, ја обезбедува Лотаријата со централен систем за игри на лотарија и терминали за продажни места на мало WAVE™, како и терминален софтвер за спортско обложување.

„Воведувањето на новиот инстант систем за управување со билети за Swisslos е доказ за нашата визија и тежнеење кон модернизација. Толку сме горди што успеавме да ги поддржуваме швајцарските играчи, трговците на мало и програмите корисници во текот на овие многу години со постојано унапредување на технологиите

„Воодушевени сме од овој напредок во технологијата бидејќи ќе ни овозможи подобро да им служиме на сите вклучени страни“, рече управниот директор на International Lottery Systems во Scientific Games Corporation, Christian Kometer. „Чест е што имавме толку долгогодишен однос со Швајцарија...“

Scientific Games е компанија која произведува лотариски системи и други производи. Тие се водечки снабдувач на инстант игри во Европа, што претставува повеќе од 70% од глобалната продажба на мало за овој тип на производ. Компанијата е специјализирана и за дигитални игри, мобилни апликации, програми за лојалност и многу повеќе!

За научните игри

Корпорација за научни игри е компанија која обезбедува игри, системи и услуги за казино индустријата. Тие нудат експанзивно портфолио на забава и за казина и за играчи. Научните игри нудат секакви производи, вклучувајќи динамични игри како оние што се наоѓаат на слотови, како и традиционални игри на маса, како што е нивната патентирана технологија на тркала за рулет.

Секој аспект од содржината на играта до платформите се дизајнирани имајќи го на ум искуството на клиентите, обезбедувајќи секој играч да има нешто во што ќе ужива, а истовремено да биде одговорен со интегрирање на безбедносните карактеристики во сè што прави.

Изјави кои гледаат напред

Научните игри дадоа „напредни изјави“ во рамките на значењето на Законот за реформи во парничната постапка за приватни хартии од вредност на САД во ова соопштение за печатот, како фрази како што се „ќе“, „може“ и „треба“. Овие предвидувања се засноваат на тековните очекувања, претпоставки и проценки на раководството, наместо на гаранции за времето или идните настани кои воопшто може да се предвидат со каква било точност.

Ризиците и несигурноста споменати во оваа изјава не се единствените. Може да има многу други фактори или околности кои исто така би можеле да влијаат на нашите резултати, како што се оние што сè уште не можеме да ги предвидиме.

Изјавите кои гледаат напред може да бидат предмет на промена без претходна најава.

Научните игри не се законски обврзани да ја ажурираат својата изјава за иднината кога ќе се појават нови информации, но тие доброволно избираат исто така бидејќи тоа е во најдобар интерес на инвеститорите и идните купувачи.

Најнови вести

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички
2022-09-21

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички

Новости