Мобилно Казино Yandex Money

Yandex.Money е најголемиот снабдувач на електронски плаќања во Русија и стана добро познат во земјите од Русија/ЗНД. Продолжува да работи со партнери и да се шири во други земји. Онлајн казино играчите исто така имаат корист од флексибилноста што ја нуди Yandex.

Играчите можат да вршат различни плаќања за финансирање на е-паричник. Плаќањата може да се вршат и од конвенционални картички, банкарски сметки, телефони или лично. Корисниците исто така можат да ставаат пари во е-паричник од киосци низ цела Русија и ЗНД. Всушност, има околу 170.000 киосци расфрлани низ оваа земја. Тоа е одлична платформа за луѓе кои сакаат да вршат различни видови на плаќања