Мобилно Казино WebMoney

WebMoney е основан во Русија во 1998 година и продолжи да се шири низ целиот свет. Се натпреварува со PayPal, Skrill и многу други видови е-паричници. Сепак, WebMoney има некои уникатни поставки за безбедност и приватност што го прават да се издвојува од толпата.

Сепак, ги има сите модерни карактеристики што ги очекуваат оние што сакаат да користат е-паричници за депозити и повлекувања од онлајн казина. Регистрацијата е лесна и најавувањето може да се случи во секое време. Корисниците можат да направат депозит од кредитна или дебитна картичка и да ги користат овие средства за да играат во рок од неколку минути. Тие исто така можат да купат Биткоин со средства од WebMoney.