Мобилно Казино Trustly

Trustly е модерен и безбеден начин на плаќање што е основан во Шведска во 2008 година. Често се користи во Европа и има развиено одлична репутација. Делува како посредник помеѓу банкарска сметка и онлајн казино или трговец.

Сепак, тоа не е како PayPal, е-паричник или припејд картичка. Играчите можат да ги користат деталите за најавување во банка за да извршат плаќање. Trustly ја третира безбедноста со висок степен на важност и го користи најновиот софтвер и шифрирање за да ги заштити своите клиенти. Достапен е во над 20 земји и е партнер со илјадници банки.

Најнови вести

Доверливи бонуси за добредојде во казиното што мора да се бара
2023-05-10

Доверливи бонуси за добредојде во казиното што мора да се бара

Trustly е една од најдоверливите опции за плаќање на мобилни казино. Овој начин на плаќање преку Интернет им овозможува на играчите на казино да прават депозити директно од нивните банкарски сметки без да споделуваат банкарски детали со казиното. Сепак, некои апликации за казино може да ги ограничат депозитите на Trustly од бонусот за добредојде. Во овој пост, CasinoRank ги наведе најдобрите бонуси за добредојде ако размислувате да го користите Trustly во казиното.