Мобилно Казино QIWI

QIWI е руски давател на плаќања што користи е-паричник. Играчите можат да депонираат пари во QIWI користејќи различни методи. Исто така е едноставно да се регистрирате и да направите сметка за неколку минути. Корисниците можат да надополнуваат сметка користејќи банкарска сметка, мобилен телефон или преку шалтер.

QIWI е целосно безбеден и користи следење на трансакциите, предупредувања за трансакции преку СМС, верификација на картичка и многу повеќе. Дополнително, сметката на QIWI може да се поврзе со виртуелна или физичка припејд картичка за да купувате низ целиот свет. Тоа е одличен метод за оние во Русија и им дава на играчите на онлајн казино многу различни опции за правење трансакции и играње.