Мобилно Казино Payz

Payz е начин на плаќање што го користат онлајн казина и трговци низ целиот свет. Станува збор за британска компанија која им конкурира на други големи имиња како Нетлер. Играчите можат да избираат од различни виртуелни паричници на страницата и можат да направат повлекување од онлајн казино во нивните паричници.

Потоа, се работи само за складирање на парите или испраќање до други корисници на Payz. Ова е брз и ефикасен начин за повлекување и може да се заврши за неколку минути. Можно е и стекнување Mastercard од Payz за повлекување од банкомат. Payz сериозно ја сфаќа безбедноста и безбедноста и ги штити своите клиенти со најновите шифрирање и други функции.

Мобилно Казино Payz