Мобилно Казино Payeer

Payeer е електронска платформа за плаќање која им овозможува на корисниците да направат депозит, повлекување или складирање валута од една локација. Правењето трансакции во онлајн казино, исто така, може да се изврши во рок од неколку минути користејќи го овој метод. Корисниците можат да извршат плаќање со кредитна или дебитна картичка на Payeer.

Исто така, дозволен е банкарски депозит. Корисниците можат да вршат каква било исплата што сакаат преку Интернет, а има и размена за фиат и криптовалути. Компанијата ги нуди своите услуги во 127 земји и работи од 2012 година. Тие се платформа со ниски трошоци и лесна за употреба. Повеќе за Payeer може да најдете подолу.