Мобилно Казино Neteller

Neteller е основан во Канада во 1999 година. Овој е-паричник стана популарен на интернет поради неговата леснотија и практичност. Играчите на онлајн казино можат да испраќаат средства на е-паричникот на нивните клиенти на Нетлер. Овие пари може да се складираат или да се користат за депозити на други сметки.

Исто така, можно е да користите повеќе валути и да се регистрирате во рок од неколку минути. Neteller користи најнова шифрирање и други безбедносни карактеристики. Исто така е можно да се користи Neteller од мобилен телефон. Погодноста за користење на оваа компанија е една од причините зошто луѓето уживаат во платформата. Ова е еден од најпреферираните методи за повлекување за онлајн казина.