Мобилно Казино NeoSurf

Neosurf е одлична алтернатива за оние кои бараат приватност и анонимност додека играат слотови или нечии казино игри во онлајн казино. Тоа не е како е-паричник или конвенционален тип на картичка. Неосурф користи и систем за ваучери кој се плаќа преку страницата. Сепак, може да се користи само еднаш.

Исто така, ја оспорува идејата дека е потребен е-паричник или кредитна картичка за да се изврши купување преку Интернет. Ваучерот мора да се искористи во одредено време што е уште една придобивка за оние кои бараат сигурност. Такво ниво на безбедност не е земено предвид од другите начини на плаќање