Мобилно Казино InterAc

Интерак, канадска меѓубанкарска мрежа, е основана во 1984 година од страна на извршниот директор Марк О'Конел. Тој нуди поедноставно, но побрзо решение за плаќање што им овозможува на корисниците да го трошат своето време на други суштински работи. Interac се поврзува со финансиски институции и онлајн трговци, вклучително и бренд на казино игри за размена на финансиски трансакции.

Како работи Interac
Како работи Interac

Како работи Interac

Коцкарите треба да се пријават на нивните казино сметки и да отидат до табулаторот за каса за да соберат добивки. Следно, тие треба да кликнат на картичката за повлекување и да изберат Interac како претпочитан метод за повлекување. Корисниците треба да ги потврдат личните податоци пред да го притиснат копчето за пренос. Откако сите детали се темелно проверени, тогаш е време да уживате во добивките!

Како работи Interac