Мобилно Казино iDebit

iDebit е начин на повлекување што овозможува флексибилно и ефикасно плаќање за онлајн услугите. На корисниците им обезбедува инстант средства од нивната штедна или тековна сметка, што е безбедно и поудобно. iDebit обезбедува брзо и сигурно обложување во Канада, но исто така им дава услуги на оние кои живеат во други земји.

Корисниците можат да платат за онлајн обложувалниците користејќи ја нивната сметка за спортска книшка со пријавување на iDebit или користејќи ја како гостин. Откако ќе ги одобрат своите трансакции, повлекувањата и депозитите се наведени на изводот од банката. Овој систем за повлекување е безбеден бидејќи не ги споделува финансиските детали на корисникот.