Мобилно Казино Bank transfer

Банкарскиот трансфер може да се користи во повеќето места во светот. Се бара од испраќачот да ја користи својата сметка за да испраќа пари до онлајн казино или други трговци. На лицето што испраќа му требаат банкарски податоци од примачот за да направи депозит. Истиот процес се случува на спротивен начин за повлекувања.

Трансакциите обично се завршуваат преку онлајн банкарство. Понатаму, банкарските трансфери се сигурни и безбедни бидејќи се поконвенционален начин на плаќање. Играчите не треба да се регистрираат за какви било начини на плаќање за да вршат трансакции. Ова ги спасува од споделување приватни информации. Банкарскиот трансфер е добра опција за оние кои сакаат да останат со нивното тековно банкарство.

Мобилно Казино Bank transfer