Trustly

Trustly е модерен и безбеден начин на плаќање што е основан во Шведска во 2008 година. Често се користи во Европа и има развиено одлична репутација. Делува како посредник помеѓу банкарска сметка и онлајн казино или трговец.

Сепак, тоа не е како PayPal, е-паричник или припејд картичка. Играчите можат да ги користат деталите за најавување во банка за да извршат плаќање. Trustly ја третира безбедноста со висок степен на важност и го користи најновиот софтвер и шифрирање за да ги заштити своите клиенти. Достапен е во над 20 земји и е партнер со илјадници банки.