Bank transfer

Банкарскиот трансфер е лесен начин за пренос на средства од една на друга банкарска сметка. Обично вклучува краток и едноставен процес доколку корисникот што ги врши трансакциите ги исполнил сите барања за автентикација.

Во моментов, повеќето мобилни казина прифаќаат депозити и повлекувања преку банкарски трансфери.

Bank transfer

Користењето банкарски трансфери за депонирање или повлекување средства од мобилно казино нуди бројни придобивки за играчите. За почеток, играчите не треба да се регистрираат за каква било нова услуга што би можела да додаде на надоместоците за трансакцијата.

Тие, исто така, не треба да скокаат помеѓу многу различни платформи за да ги направат трансакциите.

Друга од главните причини зошто банкарските трансфери се популарни меѓу мобилните казино играчи е едноставноста на процесот.

Вклучената крива на учење е прилично кратка, така што речиси секој може да го направи тоа. Секој играч кој некогаш направил банкарски трансфер ќе биде запознаен со процесот на депонирање пари во неговиот мобилен казино сметка.

Банкарските трансфери се доста популарни, што значи дека обложувачите не треба многу да бараат мобилни казина што им овозможуваат да прават депозити користејќи го начинот на плаќање. Што се однесува до повлекувањата, конвертирањето на средствата во готовина е многу полесно бидејќи средствата одат директно на банкарската сметка на играчот од мобилното казино.

Section icon
Како да направите депозит со банкарски трансфер?

Како да направите депозит со банкарски трансфер?

Депонирањето во мобилно казино преку банкарски трансфер во суштина е играч кој префрла средства од неговата сметка директно на банкарската сметка што ја користи мобилното казино.

Процесот вклучен во правењето депозит зависи од различни фактори, вклучувајќи ја географската локација на корисникот и банката што ја користи мобилното казино.

Еден од вообичаените начини за правење депозит вклучува мобилно казино да му дава на играчот референтен број. Играчот потоа треба да го прикачи референтниот број во трансакцијата, која ја врши од порталот за наплата на неговата банкарска сметка.

Тоа значи дека корисникот се справува со плаќањето преку неговата банкарска услуга. Така, банката ќе определи колку време ќе биде потребно пред средствата да се појават на сметката на казиното на играчот.

Во другите мобилни казина, играчите можат да се логираат на нивните банкарски сметки од страницата на казиното и да го завршат целиот процес на трансакција од страницата. Методот е релативно побрз и полесен. Тоа не вклучува префрлање од една сметка на друга, што може да биде збунувачки и ризично.

Во некои случаи, оваа опција обично резултира со побрзо префрлање на средствата од другите алтернативи. Тоа значи дека играчот може многу порано да почне да го користи својот депозит и можните бонуси за депозит.

Како да направите депозит со банкарски трансфер?
Како да направите повлекување со банкарски трансфер

Како да направите повлекување со банкарски трансфер

Повлекувањето со банкарски трансфери обично е доста привлечно за повеќето играчи бидејќи парите одат директно на нивните банкарски сметки без да бидат вклучени никакви посредници. Процесот е исто така релативно полесен во споредба со другите опции.

Играчот треба да се најави во неговото мобилно казино за да го започне процесот на повлекување. Откако ќе се најави, играчот треба да се движи до страницата за повлекувања и да избере банкарски трансфер како претпочитан начин на плаќање.

Тоа ќе го поттикне играчот да ги пополни своите банкарски податоци. Ако сите податоци за внесување се точни, играчот може да поднесе барање за повлекување.

Како да направите повлекување со банкарски трансфер
Време на обработка на повлекување

Време на обработка на повлекување

Една од лошите страни на повлекувањата направени преку банкарски трансфери е тоа што им треба релативно подолго време за да се обработат. Во некои мобилни казина, може да потрае до седум работни дена за да се заврши процесот на повлекување.

Меѓутоа, времето за обработка на повлекување обично варира помеѓу различни мобилни казина, особено во однос на типот на сметката. Играчите со ВИП статус можат да ги обработат повлекувањата многу побрзо, понекогаш дури и во рок од еден ден.

Време на обработка на повлекување
Ограничувања за повлекување

Ограничувања за повлекување

Банкарските трансфери обично имаат највисоки минимални лимити за повлекување во повеќето мобилни казина. Една од добрите е тоа што обично нема максимално ограничување за повлекување во повеќето казина.

Ограничувања за повлекување

Најнови вести

Врвни методи за депонирање на онлајн казино во 2022 година
2022-04-02

Врвни методи за депонирање на онлајн казино во 2022 година

Банкарските методи имаат тенденција да се занемаруваат кога станува збор за мобилни казино коцкање. Сепак, тие се клучна компонента на игрите. Сигурен и безбеден начин на плаќање гарантира дека играчите имаат најдобро искуство со коцкање, а спротивното е точно.