Dream Catcher

Dream Catcher е заснован на позната казино игра со тули и малтер. Тој е омилен за многу играчи поради неговата едноставност и возбуда. Играчите едноставно се обложуваат и вртат тркало за вистински пари.

Играта Dream Catcher користи исправено вертикално тркало со 54 различни обоени делови поделени како пита или торта. Секоја обоена област има број како што се 1, 2, 5, 10, 20 и 40. Може да има и множители. Обоениот и нумерираниот дел плаќа различни коефициенти ако играчот има среќа да слета на него. Шансите одговараат на тоа колку од ист број и бои постојат на тркалото. Боите со повеќе делови привлекуваат помали шанси, додека боите со помалку делови привлекуваат повеќе шанси. На пример, 40 плаќа повеќе бидејќи има многу малку делови со 40 на тркалото. Меѓутоа, спротивното важи за бројот 1, кој е најчестиот број на тркалото.

Играчите се обложуваат (обично чипови за казино) на број на кој веруваат дека ќе слета. Тие обично се ставаат на маса со квадрати во офлајн казино. Сепак, на а мобилни казино, ова може да се разликува.

Победникот го добива облогот назад и освоената сума. Значи, ако играчот се обложи 5 долари на бројот 2, тој го добива својот облог од 5 долари, а потоа уште 10 долари (2 x облог од 5 долари) од казиното Dream Catcher. Меѓутоа, ако не се добие бројка, облогот е изгубен. Сите победници се платени, а загубените облози се бришат од табелата. Потоа, мобилното казино ќе започне уште едно вртење.

Вртењето на тркалото за вистински пари е совршен начин да дознаете повеќе за светот на казино игрите. Играта е многу забавна и ги тера луѓето да играат со часови.

Dream Catcher
Што е Dream Catcher?