Casino War

Војната во казиното мора да биде една од најлесните мобилни казино игри пронајден на интернет и е одличен вовед во обложување за оние кои никогаш не играле многу игри со карти за пари. Концептот е едноставен. Дознајте кои се вредностите на едноставна палуба со карти и тогаш играњето е апсолутно ветре. Ајде да научиме повеќе.

Играчите започнуваат со задолжителен облог и можат да се обложуваат и на нерешено. Дилерот дели карта на играчот, а друга на лицето кое се занимава. Највисоката картичка победи. толку е едноставно. Кецовите се највисоката карта.

Ако има нерешено, играчот може да добие 10-1 и има избор да престане или да оди во војна. Запирање значи враќање на половина од главниот облог на лицето кое се занимава да ја заврши играта.

Војна значи ставање друг облог еднаков на главниот облог направен првично. Дилерот и играчот потоа добиваат уште една картичка.

Играчот ќе победи во воената игра со карти во казино ако втората карта е иста или повисока од картичката на личноста што се занимава. Кога играчот ќе победи, облогот се исплаќа изедначено, а војната турка.

Постојат неколку начини да ги зголемите шансите за победа со ограничување на дополнителни облози во случај на нерешено и исплатата е огромна, но шансите се мали, затоа размислете внимателно. Нема џекпот, така што помалите облози ќе направат добра паричка со текот на времето. Ако веќе некое време не е виден ас, тогаш внимавајте на еден затоа што гарантира победа или нерешено. Обложувањето на нерешени е исто така низок принос за висок ризик, затоа обложувајте се умерено на ова.

Воената игра во казино е забавна, едноставна и одличен вовед во играта.

Casino War
Што е Казино војна?