Флоп покер

Флоп покер е онлајн казино игра популарна во јужните држави на Америка. Таа порасна на интернет и е фантастична игра за нови играчи поради неговата едноставност. Со одредено знаење за рангирањето на картите и малку стратегија, лесно е да се игра.

Постојат две основи за да се започне играта. Прво, играчите треба да направат анте облог за да започнат со игра. Анте облогот им дозволува на играчите да добијат 3 карти за да почнат да играат. Облогот Анте добива изедначени стапки на рацете што овозможуваат табела за плаќање на куќата.

Влогот во тенџере е уште еден облог направен пред играта и е минимален облог што го бара табелата. Победникот на облогот во тенџере е играчот со поголема покер рака од 5 карти.

Играчите потоа добиваат 3 карти и 2 карти од пад на заедницата за последните 5 карти. Играчите играат за еден пар Џек или нешто подобро и соодветно добиваат коефициенти.

Играчот може да избере да се преклопи и да се откаже од својот анте облог или да обложи пад кога 3-те карти ќе бидат разгледани. Ако играчот сака да продолжи против казиното, тогаш мора да се заврши облогот за флоп. Ако личноста која игра не сака да направи флоп, тогаш антето се доделува и тој што игра ќе направи игра за парите од тенџерето.

Играчот со најмногу 5 карти покер рака го добива тенџерето. Рацете се засноваат на слични типови во многу други покер игри како што се стрејт, флеш, полни куќи и многу други. Соодветно се дадени шансите за тоа колку е ретка раката. Кралскиот флеш ќе привлече најголеми шанси.

Флоп покер онлајн продолжува да биде популарен избор и е одличен начин да поминете некое време. Мобилна верзија на казино е достапна со притискање на копче.

Флоп покер
Што е Флоп покер?