Како да станете професионален играч на игра на зарове

Крепс

2021-01-11

Кога станува збор за играње на најпопуларните онлајн казина, глупости секогаш се на денешното мени. Понудено во уникатни и традиционални формати, ова е несомнено едно од најзабавните казино игри да играат и да победуваат големи. Сепак, почетниците може да се чувствуваат исплашени на почетокот играјќи глупости. За среќа, овој водич има неколку едноставни, но ефективни совети за да ви даде предното стапало да игра глупости и евентуално да започнете да заработувате профит.

Како да станете професионален играч на игра на зарове

Што е онлајн игра на зарове?

Пред да се нурнеме понатаму во основите, ајде прво да разговараме што е точно онлајн игра на зарове. Па, игра на зарове е забавна класична казино игра која им овозможува на играчите да се обложуваат на резултатот од ролна или неколку ролни. Можете исто така да го предвидите исходот на две коцки. Craps беше откриен во САД и стана многу популарен по Втората светска војна. Денес, тој е омилен меѓу повеќето играчи и оператори на онлајн казино.

Основни зарове облози да се знае

Интересно е што основните облози за глупости обично нудат најголеми шанси на овие улици. Значи, од витално значење е да научите како функционира секој облог за да имате шанса да соберете повеќе победи.

  • Облог за положување - ова е без трошка сомнеж најкритичниот облог за игра на зарове. Овде, распоредот на табелата има широка линија за поставување на вашите чипови. Ќе победите ако стрелецот исфрли седум или единаесет на трката за излегување.

  • Не го положувајте облогот со линија - Ова е уште еден редовен облог во онлајн игра на зарове. Накратко, тоа е сосема спротивно од облогот за пропусната линија. За да победите, ролната за излегување треба да гласи два или три. Играчите кои го играат овој облог обично се нарекуваат „погрешни“ играчи бидејќи се против стрелецот кој е „вистинскиот“ играч.

  • Come bet – Come bet е многу сличен на облогот за пропусната линија, само што се прави ако е поставена точка. Со други зборови, се обложувате откако стрелецот ќе постигне поен.

  • Не дојди обложување – Не доаѓај, облозите се рангираат меѓу математички најиздржливите облози во оваа популарна игра со коцки. Тие се многу слични на облозите да не се подаваат, освен што се направени откако стрелецот ќе постигне точка за додавање. Има предност на куќата од 1,35%, слично на не поминуваат облози.

  • Облог со коефициент - Облогот со коефициент не е вашиот вообичаен облог за зарове. Во овој облог, треба да поставите стандарден облог како не поминувајте линија или помине линија, а потоа ставете ги вашите коефициенти зад кој било од овие облози. Изненадувачки, овој облог има 0% куќен раб.

    Професионални совети за играње глупости на интернет

    Иако учењето на основите е многу важно, мора да направите неколку други работи за да ги подобрите вашите шанси за победа. Пред сè, од витално значење е да се избегнат тие облози. Облозите за место спаѓаат во оваа категорија бидејќи ќе треба да се обложувате на повеќе од еден број - од 4 до 10. Типично, предноста на куќата е обично висока и се движи од 4% до 6%.

Исто така, одвојте одреден субсидирам за играње онлајн игра на зарове или која било друга онлајн казино игра. Ова осигурува дека нема да бидете фатени во мрежа што губи. Изберете табели со ограничувања ако е можно. И да не заборавам, сите ваши напори ќе бидат залудни ако не изберете регулирани онлајн казина. Секој обложувач треба да бара да игра во безбедна и фер средина. Направете го вашето истражување онлајн и проверете го бројот на лиценцата на дното на почетната страница.

Во крајна линија

Да се сумира, не можете да станете професионален играч на игра на зарове без доволно вежбање. За среќа, постојат стотици бесплатни игри со глупости што можете да ги играте на вашиот мобилен уред или компјутер. Искористете ги предностите на овие игри пред да ги вложите вашите тешко заработени пари играјќи глупости. И пред сè, секогаш играјте за забава.

Најнови вести

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички
2022-09-21

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички

Новости