Pariplay го одобрува назначувањето на нов шеф на управување со сметки

Вести

2023-06-23

Benard Maumo

NeoGames SA, подружница на Pariplay, ја именуваше Ирина Роман за нов шеф за управување со сметки. Компанијата го користи огромното искуство и знаење на Роман во индустријата за игри за да ја одржи својата светска експанзија.

Pariplay го одобрува назначувањето на нов шеф на управување со сметки

Роман се приклучува на високиот менаџерски тим на Париплеј со богато искуство, работејќи во бизнисот со коцкање и управување со сметки повеќе од 10 години. Пред да се приклучи на Париплеј, таа служеше на високи позиции во Enteractive, NetEnt, и EveryMatrix. Нејзината последна улога беше како виш менаџер за успех на клиентите во TrueLayer.

Пари игра во последните 3 месеци најавува низа термини. Овие состаноци имаат за цел да го зајакнат статусот на компанијата на регулираните пазари во Европа и Северна Америка, каде што соработува со водечки оператори.

Во март 2023 година, компанијата го објави Дирк Камилери за нејзин менаџмент потпретседател на производи. На 13 јуни, компанијата продолжи со вработувањата по назначување на Ешли Блор за директор на партнерства

Pariplay во моментов е легален на 20+ пазари за игри, опслужувајќи над 1.000 регулирани мобилни казино апликации и други оператори. Нејзината иновативна Fusion платформа обезбедува беспрекорно портфолио за 120+ водечки агрегатори на содржини за да ја обезбедат нивната содржина, вклучувајќи мобилни казино игри од Wizard Games, внатрешното студио на Pariplay.

Енрико Брадаманте, главен комерцијален директор на Париплеј, го изрази своето задоволство што Ирина се приклучи на тимот на Париплеј, велејќи:

„Среќни сме што можеме да и посакаме добредојде на Ирина во тимот на Pariplay, особено кога продолжуваме да се шириме на регулираните пазари и да ја спроведуваме нашата стратегија за раст. Ирина има богато искуство и носи драгоцено знаење и увид на масата. верба дека таа директно ќе придонесе за зајакнување на нашиот бренд и издигнување на нови височини!"

Новиот Раководител за управување со сметки, исто така, го кажа ова:

„Гледав како Pariplay оди од успех во успех со текот на времето, така што да се приклучам на тимот и да им помогнам да растат уште поголем е возбудлива можност. Со нетрпение очекувам да ги зајакнам односите со постоечките клиенти и да негувам односи со нови

Најнови вести

Relax Gaming го крунисува својот најнов џекпот милионер со мегаплати во Unibet
2023-09-03

Relax Gaming го крунисува својот најнов џекпот милионер со мегаплати во Unibet

Вести