Прагматичното играње ја зголемува франшизата за големи басови со нова рата

Вести

2023-03-23

Benard Maumo

Иконите „Big Bass“ слотови донесоа Прагматична игра огромен успех, со тренд на Big Bass Bonanza врвни мобилни казино апликации. Неодамна, истакнатиот снабдувач на содржини објави дека ќе ги фрли своите мрежи назад во водите за да фати повеќе риби со Big Bass Hold & Spinner. Оваа игра воведува нови елементи додека ги зачувува оригиналните карактеристики што ја направија серијата позната.

Прагматичното играње ја зголемува франшизата за големи басови со нова рата

Свирено во формација 5x3, Big Bass Hold & Spinner нуди опуштена атмосфера и весела музичка партитура. Како што се очекуваше, легендарниот лик рибар се враќа да ги придружува гејмерите во нивната мисија да извлечат големи награди. 

Тоа, рече, играчите можат да добијат 10, 15 или 20 бонус вртења кога ќе се појават 3, 4 или 5 симболи за расфрлање, соодветно. За време на бесплатните вртења, рибарот може да се појави и да собере какви било икони за пари од риби за играчите. Функцијата за базука ќе се активира ако нема икони за пари од риби, со случаен избор додавајќи рибни симболи на ролните. Запомнете дека повторно активирање и зголемување на мултипликаторите се можни ако видите четворица од овие рибари во бонусните кругови. 

Играчите исто така можат да ја активираат бонус функцијата Hold & Spinner доколку се појават три монети за време на основната игра. Потоа, сите симболи, бар на монетите што ги активираат монетите, ќе ја напуштат сцената пред да се доделат четири вртења. Дополнително, играчите можат да собираат дијаманти со поголема вредност за инстант парични добивки. 

Коментирајќи ја веста, Ирина Корнидес, главен оперативен директор на Pragmatic Play, рече дека Big Bass Hold & Spinner е проширување на познатата серија Big Bass на компанијата со карактеристики како што се ретригери, диви риболовци и мултипликатори за големи награди. Корнидес додаде дека максималната победа е 10.000x, што го прави овој слот машина еден од најдарежливите титули во колекцијата Big Bass Bonanza и сигурно ќе остане омилен меѓу играчите.

Најнови вести

Човекот од Илиноис го нарекува ден во неговата 40-годишна кариера откако освоил 2 милиони долари
2023-10-01

Човекот од Илиноис го нарекува ден во неговата 40-годишна кариера откако освоил 2 милиони долари

Вести