Најдобрите мобилни игри за Android од 2020 година

Вести

2020-09-30

Технолошкиот напредок е клучен во развојот на онлајн игрите. Успехот на мобилните оперативни системи како андроид обезбеди платформа за програмерите да создаваат неверојатни игри за потенцијалните играчи. Така, фанатиците на игри во удобноста на нивните куќи или канцеларија имаат пристап до врвните игри со Android. Во моментов, Google Play Store се карактеризира со неколку апликации, а повеќето од нив се игри. Некои од најдобрите активности може да се најдат на Google Play Store, каде што играчите можат да проверат за прегледи, карактеристики и други витални аспекти за мобилните игри. Понатаму, тука се и некои од најдобрите мобилни игри за андроид од 2020 година.

Најдобрите мобилни игри за Android од 2020 година

Каслеванија: Симфонија на ноќта

За само 3 долари, играчите можат да добијат пристап до оваа игра, која првично постоела како верзија на PlayStation. Андроид верзијата поддржува достигнувања, надворешни контролери и новата функција за продолжување. Играта може да се игра и на шест јазици: англиски, француски, германски, шпански, италијански и јапонски. Castlevania: Symphony of the Night им овозможува на играчите да го следат патувањето на синот на Дракула. Ова е додека тој истражува мистериозен замок во потрага по Рихтер, станува помоќен и откривајќи ги неговите нови способности. Постигнувањето на пресвртници и бруталните борби придонесуваат за долговечноста на играта. На играчите им е дозволено да играат како Марија или како Рихтер.

Грис

GRIS е игра која нуди уметничка атмосфера со графики во акварел каде играчите се чувствуваат како да влегуваат во слика. Ликот е девојка која поминала низ многу трауми. Девојката е изгубена и постои во чуден свет каде што сè, вклучително и нејзиниот фустан, не е како што изгледа. Оваа активност ќе ги види играчите да го истражуваат светот на фантазијата, да се борат со демонските суштества и да запознаваат нови пријатели. За фанатиците на игри кои уживаат во решавање на едноставни загатки и проблеми засновани на вештини, Gris е идеалната игра. Без оглед на мајчиниот јазик на играчот, тој може да игра Gris бидејќи иконите наместо текст се користат за објаснување на контролите.

GRID Autosport

GRID Autosport беше лансиран во 2019 година и оттогаш стана најдобрата мобилна игра за Android. Тоа е дел од врвните андроид игри со нула рекламирање и купувања во апликација. Освен тоа, GRID Autosport се карактеризира со одлични контроли, графика, содржина и поддршка за хардверски контролер. Исто така, играта има различни стилови на трки и автомобили за отклучување. Како тркачка игра, играчот може да започне и да го креира својот тркачки профил преку кариера за еден играч. Учесниците исто така можат да го приспособат искуството со тркање, да учествуваат во натпревари преку онлајн форматот за повеќе играчи и да играат едни против други во режимот на поделен екран. Играта вреди 10 долари и нуди реално искуство со играње.

Најдобрите мобилни игри за Android од 2020 година и нивните атрибути

Со текот на годините, мобилните игри се здобија со популарност меѓу многу фанатици на игри. Играчите треба да ги проверат најдобрите андроид игри на Google Play Store.

Најнови вести

Relax Gaming го крунисува својот најнов џекпот милионер со мегаплати во Unibet
2023-09-03

Relax Gaming го крунисува својот најнов џекпот милионер со мегаплати во Unibet

Вести