Изберете Boku за мобилни плаќања во казино

Вести

2020-01-20

Boku им овозможува на коцкарите да депонираат пари на нивната мобилна казино сметка без да даваат детали за идентификација. Нема потреба од банкарска сметка при користење.

Изберете Boku за мобилни плаќања во казино

Линк до веб-страницата на Боку е овде

Користење на Boku во мобилни казина - Што треба да знаете

За да користите Boku на вашиот мобилен телефон, не треба да се регистрирате. Мобилните оператори и казина се регистрираат во Боку и плаќаат такси за да им овозможат на коцкарите лесно да ги депонираат своите пари. Значи, не треба да очекувате досадна форма или процедура за регистрација при депонирање пари преку Боку. Достапно е за сите мобилни казино коцкари.

Вашиот прв чекор вклучува упатување кон банкарскиот дел на онлајн казиното и навигација до делот за депозит на пари. Кликнете на опцијата Boku и казиното ќе отвори друг екран. Боку не бара информации за кредитна или дебитна картичка, така што не ви треба никаква банкарска сметка. Користете го бројот на вашиот мобилен телефон.

Внесете ја сумата на пари

За да депонирате пари на вашата сметка за мобилно казино, само треба да внесете две работи - износот на пари и бројот на мобилниот телефон. После тоа, кликнете на „Поднеси“ или нешто слично и преминете на следниот чекор, кој вклучува потврда на трансакцијата. Коцкарите го сакаат Боку поради едноставноста и безбедноста.

Имајте на ум дека нема да можете да депонирате пари онолку пати колку што сакате. Боку воспостави дневни лимити. Во ОК, лимитот е 30 фунти, но вистинската сума можете да ја проверите кај вашиот мобилен казино оператор или оператор на мобилен телефон. Износот може да варира од едно до друго казино.

Потврдете го депозитот преку текстуална порака

Откако ќе кликнете на „Поднеси“, ќе добиете текстуална порака на вашиот телефон. Проверете дали има код во пораката и внесете го на страницата за казино. Boku потоа ќе ги додаде парите на вашата сметка. Чекорот за потврда е важен од безбедносни причини.

Боку ја испраќа пораката за потврда на вашиот мобилен телефон веднаш кога барате да депонирате пари. Затоа, не заборавајте да го чувате телефонот во близина кога правите депозит. Boku е достапен во над 70 земји и работи со речиси секој мобилен оператор во земјите. Осигурете се дека мобилното казино за кое имате намера да потпишете го прифаќа Боку.

Дали има трошоци за депозит?

Не, Боку наплаќа само такси на трговците и тоа значи дека мобилното казино ќе ги плати сите трошоци. Сепак, пред да започнете со процесот на депонирање пари, не заборавајте да проверите во казиното. Можеби ќе наплатат повеќе пари откако ќе го надминете лимитот на пакетот.

Зборувајќи за ограничувањата, Боку е начин на плаќање преку мобилни пари. Тоа значи дека можете само да депонирате пари на вашата мобилна сметка на казино, но не можете да ги повлечете. За да ги повлечете вашите парични награди, треба да ги испробате алтернативните методи за повлекување. Исто така, Боку ве ограничува на износот на пари што можете да го депонирате секој ден.

Најнови вести

Relax Gaming го крунисува својот најнов џекпот милионер со мегаплати во Unibet
2023-09-03

Relax Gaming го крунисува својот најнов џекпот милионер со мегаплати во Unibet

Вести