Reload бонус

Бонус за повторно вчитување се нуди од онлајн казино на играч кој претходно прикачил пари, но сега ги снема или значително ги потрошил своите средства. Бонус за повторно вчитување тогаш е достапен за играчите кои депонираат повеќе средства на нивната онлајн сметка барем по втор пат, ако не и повеќе.

Reload бонус

Бонусите за повторно вчитување честопати се многу помали од првичниот бонус за пријавување. Сепак, иако бонусот за пријавување може да се понуди само еднаш, наградите за повторно вчитување често се постојана промоција, со дозволени потенцијално неограничени апликации. Бонусот вообичаено ќе биде процент од поставената сума, иако понекогаш се нуди како одредена бројка.

Section icon