High Roller бонус

Високите бонуси се бонуси што им се нудат на играчите кои често обложуваат големи суми на пари во нивните обложувачки сесии. Високите ролери обично добиваат повластен третман, а доделувањето на високите бонуси за ролери доаѓа како дел од специјалниот третман. Вистинскиот понуден бонус често варира меѓу различните мобилни казина.

Важно е да се напомене дека не сите мобилни казина нудат високи бонуси. За мобилните казина кои се доволно дарежливи за да ги признаат високите ролери, некои го нудат бонусот само откако ќе се направи екстра голем депозит, додека други го активираат бонусот откако играчот ќе стави огромен облог. Некои бараат и записи со покана.

High Roller бонус
Најдобар бонус со високи ролери

Најдобар бонус со високи ролери

Бонусите со високи ролери се слични на другите бонуси што им се нудат на мобилните играчи. Подобноста се заснова на износот што се обложил. Износот на бонусот може да биде фиксен или процент од облогот. Високите ролери бонуси исто така се обврзани со услови и услови, кои влијаат на тоа како играчот ги користи.

Одредбите и условите го одредуваат износот што може да го освои играчот со висок ролери. За разлика од бонусите за добредојде, високите суми на бонус се обично доста високи. Високите ролки ќе добијат многу од овој бонус, што значи дека казиното исто така жртвува многу. Сепак, овој бонус е подложен на некои барања за обложување за да се регулира правичноста.

Најдобар бонус со високи ролери
Бесплатни бонуси со високи ролери во мобилните казина

Бесплатни бонуси со високи ролери во мобилните казина

Бесплатните бонуси со високи ролери може да бидат доста снаодливи, особено за некој што првпат пробува одредена игра. И покрај тоа што играчот треба да направи големи депозити за да го добие бесплатниот бонус со високи ролери, бонусот сепак може да се користи независно и да резултира со значителни добивки.

Друга придобивка што доаѓа со високите бонуси е ВИП третманот што го добива играчот. Играчот ќе има пристап до различни функции на мобилното казино, кои се исклучиво резервирани за ВИП играчите. На пример, услугата за корисници за такви играчи обично е многу поефикасна, со повеќе опции за пристап.

Бесплатни бонуси со високи ролери во мобилните казина
Свртете го бонус со високи ролери во вистински пари

Свртете го бонус со високи ролери во вистински пари

Вреди да се напомене дека високите бонуси не можат да се повлечат или да се испратат директно на главната готовинска сметка. Играчите треба да го исполнат условот за обложување поставен од мобилното казино. Само откако ќе успеете да ги исполните условите за обложување, парите може да бидат достапни за повлекување.

Барањата за обложување обично ги ограничуваат шансите на играчот да го претвори салдото на високиот ролери во готовина. Сепак, некои мобилни казина нудат бонуси без никакви барања за обложување. Понудениот износ на бонусот може да биде релативно помал во споредба со бонус со барања за обложување. Идеално, фактот што не ги обврзува барањата за обложување ги прави подобри.

Свртете го бонус со високи ролери во вистински пари
Барања за обложување

Барања за обложување

Бонусите со високи ролери обично не се рекламираат толку многу како другите бонуси. Играчот можеби ќе треба да ги бара на веб-страницата на казиното за да може да го искористи тоа. Има некои случаи кога играчот треба да побара бонус од службата за корисници.

Барањата за обложување обично се разликуваат од едно до друго казино. За спортско обложување, на пример, играчот може да биде ограничен на минимален број коефициенти по облог. Неисполнувањето на барањата обично доведува до поништување на бонусот. Исто така, може да биде ограничено времетраењето во кое играчот може да го искористи бонусот.

Барања за обложување

Најнови вести

Торба за бонус – Кои се најдобрите бонуси за онлајн казино?
2021-07-26

Торба за бонус – Кои се најдобрите бонуси за онлајн казино?

Една од одличните работи за огромниот број на онлајн казина таму е тоа што ова создава конкуренција, поттикнувајќи ја брзата кон онлајн казина да даваат стимулации во форма на бонуси.

Станете ВИП во Mobile Casino
2020-11-14

Станете ВИП во Mobile Casino

Мобилно казино навистина им ги олеснија работите на љубителите на казино. Денес, не треба да возите до копнено казино за да уживате во некоја акција. Но, покрај практичноста, има и многу други придобивки од онлајн мобилни казино. На пример, можете да станете ВИП играч и да уживате во третманот со пет ѕвездички. Па, како да го постигнете овој посебен статус? Оваа статија ќе ви даде остроумен поглед како да станете ВИП играч на казино за мобилни телефони.