Неделен бонус

Ова е прашање што мачи многу нови обложувачи. Постојните играчи на казино веќе имаат идеја за тоа како бонусот е важен во обложувањето. Добивањето на овие бонуси секоја недела значи дека може почесто да се занимавате со игри и да ги намалите трошоците. Повеќе парични бонуси резултираат со зголемени добивки. Во случај на бонус за враќање на готовина, играчот има сигурност да ги врати парите, минимизирајќи ја загубата.

Дали вредат неделните бонуси во казиното?