Cashback Мобилни казино бонуси| Како работи

Кешбек бонус

2020-11-26

Бесплатни вртења и поклопуваат бонуси се несомнено најпопуларни мобилни казино награди. Сепак, светот на онлајн коцкањето брзо се развива, а казината сега додаваат награди за враќање на готовина во менито. За разлика од традиционалните награди за казино поврзани со комплицирани и предизвикувачки услови и услови, повратот на готовина е прилично едноставен. Затоа, продолжете да читате за да дознаете повеќе за бонус за враќање на готовина и зошто треба да се регистрирате на мобилни апликации за коцкање што ја нудат оваа награда.

Cashback Мобилни казино бонуси| Како работи

Што точно е бонусот за мобилно казино за враќање на готовина?

Вообичаено, казиното за мобилни телефони ќе им понуди на редовните играчи возбудливи награди за да ги поттикне да продолжат да играат. Тоа може да бидат бесплатни вртења, ВИП-програми, бонус пари и секако, враќање на готовина. Како што рече, бонус за враќање на готовина за мобилни казино е награда која враќа одреден процент од готовината на играчот искористена во изгубен облог. Во повеќето случаи, оваа награда е достапна за високи ролери како кредити или бонус готовина.

Како функционира бонус за враќање на готовина?

Како што реков, бонус за враќање на готовина за мобилни казино ќе покрие процент од загубите настанати во сесијата за игри. Можете да ги сметате како полиси за осигурување на светот на мобилниот казино. Сепак, износот што го добивате може да варира, во зависност од казиното. Тоа е затоа што некои казина можат да ви ги вратат парите по секој облог, додека други можат да дозволат да се акумулира и депозит парите по една недела или месец.

Во меѓувреме, запомнете дека мобилното казино ќе има фиксен процент од самиот почеток. Ова, се разбира, зависи од големината и природата на промоцијата. На пример, казиното за мобилни телефони може да ви даде 10% поврат на готовина во однос на загубите на облозите во вистински пари поставени за време на викендот. Потоа депонирате 100 фунти и губите облог од 50 фунти. Во тоа сценарио, мобилното казино ќе врати 5 фунти, што е 10% од вкупниот износ на облогот.

Кои се правилата за бонус за враќање на готовина?

Пред да побарате каков било бонус за онлајн или мобилно казино, мора внимателно да ги прочитате фините букви. Условите и правилата за бонусот треба да ја наведат сумата што треба да ја обложите за да ги исполнувате условите за наградата за враќање на готовина. Исто така, проверете го видот на игри што ќе се вбројат во бонусот. Блек Џек главно не е еден од нив. Некои казина одат дури до таму што поставуваат максимално ограничување на износот што може да го добивате по игра, недела или дури месец.

Дополнително, запрашајте се дали да станете дел од системот за наградување поврат на готовина ќе ви користи на долг рок. Имајте предвид дека ќе мора да обложувате многу и да изгубите пари во процесот за да ги исполнувате условите за наградата. Значи, ако не сакате да депонирате често, овој бонус план е совршен за оние што вие. Само погрижете се мобилното казино да нуди чести поврати на готовина пред да се регистрирате. Но, ова не треба да биде одлучувачки фактор пред да се приклучите.

Бонус готовина или вистински готовина

Во огромниот свет на онлајн казино, бонусот за враќање на готовина доаѓа или како вистински готовина или како бонус. Со вистински готовина, можете да ги користите парите како што сакате без никакви услови. Можете дури и да го повлечете ако сакате. Во случај на бонус готовина, наградата подлежи на услови како што се условот за обложување и максималните ограничувања на добивката. За среќа, парите од бонусот се компатибилни со повеќето казино игри.

Во крајна линија

Дефинитивно треба да најдете награди за поврат на готовина на најдобрите мобилни апликации за коцкање 2020. Иако повеќето ќе го понудат по одреден период, некои ќе ви вратат процент од изгубениот облог по секоја претрпена загуба. Во секој случај, треба да се обложите со одреден степен на удобност, знаејќи дека ќе добиете убава компензација за лошиот резултат. Сепак, внимателно прочитајте ги одредбите и условите за бонусот пред да го побарате. Забавувај се!

Најнови вести

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички
2022-09-21

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички

Новости