Топ Бонус за упатување 2023

Казината секогаш нудат бонуси за привлекување клиенти и одржување на лојалност. Иако многу луѓе се загрижени за бонусите за казино, повеќето од нив се вистински маркетинг промоции. Бонусот за упатување е еден популарен метод што го користат казината за да привлечат нови играчи.

Топ Бонус за упатување 2023
Што е бонус за упатување?Како да побарате бонус за упатување
Што е бонус за упатување?

Што е бонус за упатување?

Ова е награда заработена со препорака на други луѓе да се придружат на онлајн казино каде што некој е веќе член. На постојните членови им е даден код што новите упатени играчи треба да го внесат при пријавувањето. Откако новиот член ќе се приклучи користејќи го кодот за упатување, судијата автоматски го добива бонусот за упатување на нивната сметка.

Што е бонус за упатување?
Како да побарате бонус за упатување

Како да побарате бонус за упатување

Како и повеќето други бонуси за казино, бонусот за упатување може да се бара со кликнување на известувањето што се прикажува на контролната табла откако ќе се заработи бонусот. Бонусот може да се искористи веднаш или да се резервира за понатамошна употреба. Играчите исто така може да се одлучат да акумулираат неколку бонуси и користете ги заедно. Сепак, важно е да се проверат условите за да се разбере валидноста на бонусот за упатување. Некои истекуваат по одредено времетраење (30 дена во повеќето казина) и не може да се побараат потоа. Неуспехот да се побараат предвреме ја победува целата поента на упатување на нови играчи на прво место.

Како да побарате бонус за упатување